Stress coaching for institutioner og virksomheder Fyn


STRESS COACHING FRA A-Z

FOR VIRKSOMHEDER & INSTITUTIONER PÅ FYN

 

Jeg er leverandør til virksomheder, institutioner og private, indenfor stresscoaching, rådgivning og behandling i forbindelse med stress, trivsel og well-being.

Når du vælger at arbejde med stresscoaching hos mig, vælger du altid en erfaren stressekspert, der er særligt specialiseret i rådgivning, nyeste evidensbaseret viden i forbindelse med stress og stressrelaterede problemer.

 

EKSEMPLER PÅ TEMAER I STRESS COACHING FRA A-Z:

  • Direkte “her og nu” vejledning
  • Rådgivning og diagnosticering om evt. sygemelding
  • Kortlægning af personlige og arbejdsmæssige situationer, der skaber stress
  • Rådgivning omkring balancen mellem rolle, ansvar og opgave
  • Genetablering af kontakt til – krop og psyke
  • Styrket evne til at sætte grænser og skabe rum i livet
  • Fokus på livsvalg og beslutninger
  • Metoder til balance og indre ro
  • Coping med fremtidige stressudløsere

 

Et individuelt forløb i stresscoaching tager udgangspunkt i den enkelte persons stress-situation og strækker sig typisk over et fortroligt samtaleforløb på 8 – 10 sessioner. Forløbet har en højt element af ekspertrådgivning og vejledning og rummer således langt mere end coaching. I et stresscoachingforløb får du svarene og vejledningen, og du skal ikke finde svarene selv.

Centralt i stresscoaching er, at fokus er på Her og Nu og Fremadrettet håndtering af stressfaktorer.

Jeg fungerer endvidere som rådgiver og bindeled til HR samt nærmeste leder, hvis dette giver mening, i forhold til din stresscoachingproces.

I et individuelt stresscoachingforløb kan du være sikker på at blive rådgivet, vejledt og støttet med nænsomhed og ekspertise. Jeg lægger stor vægt på, at den enkelte bliver hjulpet igennem alle faser af et stressforløb, og at hele oplevelsen munder ud i større bevidsthed, selvindsigt og evne til at skabe balance mellem arbejdsliv og privatliv.

Kontakt mig hvis du vil vide mere om et individuelt forløb i stresscoaching

MINDFULNESS WORKSHOP
FOREDRAG - FORLØB

Mindfulness er en evidensbaseret og anerkendt metode, som anvendes i mange forskellige sammenhænge og er en metode, hvorved vi kan træne sindet til bl.a. større nærvær i en ofte stresset hverdag hvor vi nemt mister overblikket og har svært ved at fokusere.

 

 

Læs mere her