Mindfulness, meditation & restorativ yoga - Odense og Svendborg


Hold og individuelle forløb - for private, institutioner & virksomheder

Mindfulness MBCT Mindfulness Based on Cognitive Therapy, er udviklet af Zindel Segal, Mark Williams samt John Teasdale og er baseret på Jon Kabat-Zinn's Mindfulness Baseret Stress Reduktion (MBSR) en evidensbaseret metode til reduktion af bl.a stress, angst og depression og mental træning. Velafprøvede, dokumenterede og effektiv metoder til at træne opmærksomheden og bringe sig selv i en afklaret og ressourcefuld tilstand, hvor man stresser af, bliver fokuseret og lader op både mentalt og fysisk. Restorativ yoga, en meget blid og samtidig kraftfuld yogaform, som vil indgå i sammenklang med midnfulness. Med disse værktøjer og 15-30 min daglig træning, vil du opnå en mærkbar forandring.

Vi vil arbejde med de mentale processer, nærværs og meditation og mindfulness øvelser, for at integrere krop og sind og træne i at være med det som er og det som opstår. Øger opmærksomheden på ressourcer og mental styrke. Under meditationen er man helt vågen, men puls, åndedrætsrytme og muskelspænding falder. Under mindfulness og mentaltræning øges mængden af såkaldte ”alfabølger” i hjernen, hvilket indikerer, at krop og sind er i en afslappet tilstand. Mindfulness-Meditation er en effektiv og afstressende pause fra sindets almindelige tendens til at identificere sig med dets konstant skiftende indhold af tanker, følelser, kropsfornemmelser mv. Du bliver "herre i eget hus" og opnår at kunne holde fokus på det der bibringer dig mental styrke og trivsel.

Derudover arbejder jeg med appriciate inquiry, hvor jeg med en anerkendende tilgang, spørger ind til de oplevelser der er forbundet med meditationen. En konstruktiv metode til positive forandringer.

 

RESTORATIV YOGA og MINDFULNESS - en gave for psyke og krop

Både forskning og erfaring peger på, at man gennem mindfulness og restorative meditations-teknikker kan øge sit fysiske og mentale velbefindende. Forebygge og reducere stress, angst og depression og skaber bedre adgang til kreative potentialer, øger motivation, trivsel, balance og overskud.

Mange af os lever i en stresset hverdag og giver sjældent os selv lov til at slappe (bevidst) af, hvornår har du sidst lagt dig godt tilrette, taget nogle gode dybe, forløsende vejrtrækninger, og mærket spændinger slippe kroppen? Det kan du gøre med disse restorative yoga.

Restorativ yoga er en gave for kroppen og sjælen. Her handler det ikke om at strække og smidiggøre kroppen, men om bevidst afslapning. Det gælder om at lægge sig så behageligt og understøttet som muligt, så kroppen kan give helt slip, få ro i nervesystemet og genopbygge sig selv.

Restorativ yoga er et effektivt våben mod stress. Mange af os har et overstimuleret nervesystem, som meget af tiden er i 'alarmberedskab'. Det slider på dit helbred og kan på sigt give fysiske og mentale ubalancer.

Hvis du oplever stress eller har en presset hverdag vil restorativ yoga være godt for dig. Når du sørger for at berolige dit nervesystem, bliver du bedre rustet til at klare dig mod stress. strække og smidiggøre kroppen, men om bevidst afslapning. Det gælder om at lægge sig så behageligt og understøttet som muligt, så kroppen kan give helt slip, få ro i nervesystemet og genopbygge sig selv.

Udbyttet af forløbet, vil selvfølgelig afhænge af hvor regelmæssigt, hvor ofte og hvor meget du arbejder med mindfulness, meditation og restorative yogatræning, men blot få minutters øvelser og træning om dagen, kan gøre en stor positiv forskel. Efter forløbet, er der mulighed for yderligere opfølgning i form af træningsgrupper og/eller individuel træning efter aftale.

 

I forløbet får du en seriøs og kompetent introduktion til restorativ yogatræning, meditation og mindfulness - enkle og effektive teknikker, som du kan have glæde og nytte af både på arbejde og privat. Du vil endvidere blive indroduceret for opgaver, som skal medvirke til at styrke din mentale udrustning og styrke dig til positiv forandring.

OBS: Der vil også blive mulighed for at deltage på hold, hvor vi kun har fokus på restorativ yoga. Et pusterum i din hverdag!

Hold/gruppeforløb, vil bestå af øvelser, oplæg, opgaver og dialog

Følg med på facebook 

MINDFULNESS EKSKLUSIV - TILMELD Mindful Moving Huset i Svendborg

Fra Stress til Trivsel-

balance, trivsel og overskud

lev det liv du ønsker

    Psykoterapi og Coaching -

Odense og Svendborg

Læs mere her

Øget robusthed og mental styrke og balance

Mindfulness MBSR og MBCT og effekter i 8 ugers forløb

bl.a:

 • Nedsat stress
 • Afhjælpning af depression
 • Forbedret søvn
 • Øget ro
 • Forbedret præstation
 • Øget glæde og trivsel
 • Forbedrede relationer
 • Øget tålmodighed og tolerance
 • Øget overblik
 • Øget kontrol med tankemønstre
 • Øget optimisme
 • Løsning af presserende spørgsmål og problemstillinger
 • Øget bevidsthed og derved en samlet oplevelse af,
  at der er sat en turbo på den personlige udvikling

Mindfulness & Restorativ Yoga - Øget Robusthed - Balance - Trivsel

"Videnskabelige undersøgelser afslører, hvordan vi kan ændre vores hjerner, ved at dyrke tankemønstre, som styrker vores velvære, glæde, resiliens, medfølelse og følelsesmæssig balance via bl.a meditationsøvelser, mindfulness træning og restorativ yoga træning".

HOLD FORLØB

Jeg opretter løbende hold inden for mindfulness og mentaltræning, så er du interesseret er du velkommen til at kontakte mig. Jeg ønsker at opnå en vis intensitet og flow på mine hold, derfor er det små hold.

Nogle hold kører kontinuerligt og er ikke baseret på 8 ugers forløb, andre hold er baseret på 8 ugersprogram. Min erfaring er at folk har behov for en fortsat fastholdelse i mindfulness og mentaltrænings teknikker.

 

Mindfulness og mentaltræning foregår både i Odense og i Svendborg

 

INDIVIDUELT FORLØB

Der kan være mange forskellige årsager til ikke at ønske og tage del i et gruppeforløb med mindfulness. Derfor tilbyder jeg også individuelle forløb, hvor vi i hver session gennemgår mange af de samme elementer som fra gruppeforløb, men hvor der kun er fokus på dig og dine udfordringer!

Et forløb hvor du vil få rigtig meget med dig og gå ud i verden med en mere positiv og meningsfuld væren.

 

Private grupper eller en gruppe på din arbejdsplads

Kan du selv samle en gruppe, er du også meget velkommen til at kontakte mig!

Homeparty mindfulness og gode input til en travl hverdag

Holder i en aften hvor i har brug for et særligt input, så kommer jeg gerne forbi og skaber lidt spot on og fokus på, hvordan vi kan holde tungen lige i munden i en travl hverdag, krydret med lidt mindful væren. Et hyggeligt og på alle måder, rart og livgivende homeparty.

Varighed ca. 1-1½ time

Kontakt for info - post@lilli-lewandowski.dk

Tlf. 60 20 66 70